Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nytt mönster: pulsvärmare à la lovikka | Main | Malabrigo Rastita, vilket härligt garn! »
lördag
nov022013

Neonlovikka

Min 4-åring har tjatat sönder mig om ett par neonrosa lovikkavantar sen han såg att Mia hade fått in det i butiken. Det är ett tag sen det kom in, det hann ta slut och komma påfyllning innan jag orkade köpa garnet. Och sen garnet kom hem har det varit ett evinnerligt tjat (känns det som i alla fall), till slut kände jag att detnog var dags. I onsdags började jag sticka på dem, igår var de klara. Så ville ju storebror ha ett par neongula, så dem började jag på igår medan jag tittade på den norska stickkvällen på NRK och jag gjorde klart dem för en liten stund sen. Ungarna är nöjda, jag har skitont i fingrarna och har nästan svurit på att aldrig mer sticka i lovikka. Vilket kort sagt betyder jag förmodligen kommer att sticka med det fler gånger, om jag känner mig själv rätt. 

Båda barnen ville ha sina namn på sina vantar så att ingen skulle sno dem, och de har själva valt alla färger på vantarna :) Jag har stickat med Järbos lovikkagarn, och mönstret kommer även det från Järbo. 

Reader Comments (1)

Härliga färger! Smarta barn du har som valde namn istället för fransar. Kan tro att de är väldigt begärliga som stöldgods.

november 3, 2013 | Unregistered CommenterMonica Lönbo

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>