Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Visst är det jobbigt? | Main | Nytt mönster: pulsvärmare à la lovikka »
tisdag
nov052013

Julkänslor

Det är ju inte långt kvar till jul nu, så ett par pulsvärmare i julens tema har jag hunnit sticka! Jag var på lite mingel med Schulana för nån vecka sen, och då hade hon med sig ett par kanonfina pulsvärmare. Hennes var stickade i angora och mohair med paljetter, men så fick jag tipset att man kan ju använda andra garner också. Macaibo finns det ett garn som heter, det är ett sånt där bandgarn i bomull och viscos. Det är jättefint, och det olika materialen gör att garnet randar sig i matt och blankt liksom. Paljetter gillar ju jag, så det ville jag inte byta ut ;-) Men så här tjusiga blev iaf mina pulsvärmare, i Macaibo och Kid-Paillette! Garn och mönster köpte jag hos hederliga "gamla" Mia här i Västerhaninge.

 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>