Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nytt mönster: virkad fåtölj med stickade kuddar och filt | Main | Redo för vintern! »
söndag
dec152013

Ännu mer redo, bara vintern som fattas

Här i Stockholmstrakten är det inte mycket vinter kan jag säga, och även om jag är en vinterhatare tycker jag det är dålig stil av vintern att komma hit nu när jag stickat vintergrejer! Som nu, nu har jag stickat en gosig halstub i Noro Silkgarden i världens snyggaste färg. Det var rätt roligt faktiskt, jag har stickat en annan grej, ett helt set som ska bli en julklapp så jag kan inte visa det än. Och det setet var i en mindre färgglad färg, så jag kände mig rätt nere efter det jobbet. Hade jättesvårt att komma på nåt att sticka, för inget kändes bra och så till slut fick jag syn på mitt Noronystan i lådan. Det sa bara klick liksom, det var DET garnet jag skulle sticka i! Dagen gjorde jag en färgbehandling/färgterapi hos Mia, det är som en hjälm man får över huvudet och så boostar den en med ljus i olika färger. Det beskrivs lite som en resa genom regnbågen, och det gör en piggare och gladare :) Man ser inte alla färger, utan det beror på hjärnan och lite sånt, och den här gången såg jag enbart de färgerna som fanns i Norogarnet :P Det var så komiskt på nåt sätt, jag förstår att det klickade när jag såg garnet i lådan för det blev så uppenbart att det är de färgerna jag behöver för att må bra just nu.

Jaja, en halstub blev det iaf av mitt Noro, tre nystan gick det åt och då stickade jag den långa varianten av den här tuben. Jag är supernöjd, den är SÅ skön att vira runt halsen, även jag tycker det är lite för varmt för den än. Sjukt snygga färger i den! Färg nr 8, Noro Silkgarden, om du blir sugen på det. Finns hos mina Mia, det är vårt gemensamma favoritgarn :P

 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>