Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Saker man ångrar att man gett bort. Nästan iaf. | Main | Nytt mönster: virkad fåtölj med stickade kuddar och filt »
söndag
dec292013

Hajar du?

Det här är en av julklapparna jag pysslat med under hösten och inte vågat visa förrän nu när jag vet att allt är leverat och öppnat: mössa, vantar och tofflor med hajtema. Jag har använt Järbos Raggi till hela setet, och jag lova att jag var halvt deprimerad när jag var klar, det var såååå jobbigt att jobba med bara grått och det är helt sjukt hur beroende jag har blivit av att handarbeta med glada färger! Alla mönster finns på Ravelry, men inget av dem var gratis den här gången. Mönsterna hittar du här: hajmössa, hajvantar, hajtofflor. Allt skulle passa en 3-åring och jag hittade inte ett garn som passa alla, eftersom jag ville ha samma grå i allt fick jag därför justera lite i mönsterna men det gick så bra så ändå. Och mottagaren var väldigt nöjd! Men är man hajtokig så är man. Jag är inte så väldigt hajtokig, men jag är rätt sugen på ett par hajvantar till mig själv, fast kanske i en lite roligare färg (typ rosa?). Är själv väldigt nöjd med den här julklappen, slutresultatet är superbra :D Mössan och tofflorna är virkade förresten, och vantarna är stickade. Inget av dem var särskilt svår, men det var en hel del montering av smådelar och det blev en del tråkiga trådar att fäst. Men annars, roliga mönster!

 

Reader Comments (2)

Dom där har du ju verkligen lyckats med. Himmel så gulligt det måste se ut på! Jag har funderat på de där hajtofflorna själv, skulle kanske gjort till mannen? Men jag är tyvärr urdålig och helt utan tålamod då det gäller montering...
Nåja, jag har öppnat min blogg igen o hoppat ur FB, allvarligt trött på allt strunt där.
Hoppas du o familjen får ett Gott Nytt år!

december 30, 2013 | Unregistered CommenterSusanne

Ooooohhh, vad jag önskar att jag var liten. Hajar är ett av mina favorit djur. Har sett såna tofflor förut, kul att det ser ut som om hajen äter foten. Mössan och vantarna är också superhäftiga. Du måste verkligen göra rosa hajvantar. Älskar rosa jag med.

december 31, 2013 | Unregistered CommenterJoanna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>