Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Byta kön? | Main | Produktiva Petra strikes again »
lördag
feb092013

Nya drömmar

Vid årsskiftet hade jag inte ett enda projekt i gång, på nyårsdagen hade jag tre. Två av dessa var Dream Stripes, en av dem gick bort för ett par veckor sen för jag var bara inte nöjd. Den tredje var Ginkgon jag gjorde klart för inte så länge se, och som blev så sjukt snyggt. Nåväl, den kvarvarande Dream Stripes blev klar igår kväll, och den är till och med blockad redan! Innan jag blockade den tyckte jag det var lite påskkärring över sjalen, och rynkade näsan. Men hjälp va fin den blev när den spändes ut! Jag måste lära mig att inte sura en hel stickning för att nåt är fult, bara för att motbevisas precis i slutet! Till den här har jag använt Alpaca silk (Marks & Kattens) i vitt til ränderna och petrol till kanten, samt Botany Lace (Aracauni) till de flerfärgade ränderna. Riktigt snyggt! Jag är väldigt förtjust i det här med randigt har jag insett, så just nu är jag nästan säker på att sticka en mer långsmal sjal i äppelgrönt och cerise, och avsluta med nån snygg kant. Den som lever får se vad dagen tur till garnaffären för med sig, men garn ska jag ha! Mönstret Dream Stripes finns på Ravelry, och det rekommenderas varmt. Det är en lagom stickning framför tv-n, och precis när jag som mest ruttnat på slätstickningen är det dags för kant.

 

Reader Comments (1)

Jag har tittat så många gånger på den sjalen, tycker den är grymt snygg, kan bara inte välja färger åt mig själv...

februari 11, 2013 | Unregistered Commentersunna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>