Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Mönster: påskägg | Main | Problem »
måndag
mar112013

Påskpyntmönster på gång!

Bloggen ligger som som ni kanske märkt i dvala för tillfället. Det var ett par barn som spillde läsk på min fina, rosa MacBook så den går inte att skriva på längre. Den är för gammal för att vara värd att laga, och eftersom jag handlat lite för många Odd Molly (iofs, med tanke på priserna brukar det kännas som att en är för mycket) så har jag inte riktigt råd med en ny dator. Så känns det inte kul att använda Mickes eller barnens datorer heller, för jag vill ju ha min

Det jag vill komma till är i alla fall att jag har ett påskpyntmönster på gång. Alldeles just nu är jag sjuk, så jag orkar inte riktigt fixa med det men så fort jag är kry igen så dyker det upp ett roligt och enkelt mönster som passar fint till påsk!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>