Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Äntligen bilder på senaste galenskaperna! | Main | Nya vårmössan »
lördag
apr272013

En liten viking

Det står tydligen fortfarande stilla på bloggen, inte bra. Jag tycker att jag handarbetar hur mycket som helst men jag orkar inte uppdatera här. Och jag har ett par jättefina saker att visa, jag måste bara blocka och fota :P En liten viking har jag åtminstone lyckats ta bild på, och han blev fiiin.

Reader Comments (3)

Gullig :) Får lust att virka såna små figurer igen. Gjorde ett par stycken men det var länge sen nu. Tycker det är kul att bara bläddra i din bok och fundera på vad man ska göra.

april 27, 2013 | Unregistered CommenterLina

Det tycker jag också.

april 27, 2013 | Unregistered CommenterMargita

Gillar också din bok, har precis blivit klar med en Snarv som jag fått några kommentarer på på fb. Så den är jag nöjd med.

april 29, 2013 | Unregistered CommenterMaria

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>