Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Somriga sockor | Main | Virkad tunika i ananasmönster »
lördag
maj182013

Världens typ sötaste lilla kofta

Förra året nån gång såg jag ett jättefint mönster på ravelry, på en flower cardigan.  Tyvärr var mönstret då under konstruktion, och jag har tittat till det lite då och då för att få tag på det när det var färdigt. Och för ett par veckor såg jag att det fanns, äntligen! Kunde inte vänta med att virka den heller, så den är redan klar. Jag skippade att virka ärmar, det var så sött med kortärmat, och så struntade jag i en blomma som skulle sys fast som dekoration. Mönstret finns här om du vill virka en du med. Jag har virkat i ett underbart mjukt bambugarn, Delfi från HK textil. Jättenöjd med den här!

Reader Comments (1)

Men så söt! En sådan måste jag ju nästan göra till Nea... om de har hennes storlek vill säga :-)

maj 19, 2013 | Unregistered CommenterHulda

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>