Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Världens typ sötaste lilla kofta | Main | Äntligen bilder på senaste galenskaperna! »
lördag
maj182013

Virkad tunika i ananasmönster

Såja, äntligen har jag fört över foton från mobilen till datorn! Den här tunikan virkade jag klart för flera veckor sedan, en lila sak i ananasmönster. Mönstret kommer från Drops, men jag använde ett garn som heter Cotinella (från Schulana). Överdelen av toppen var rena döden att virka, så tråkigt, men å andra sidan gick det ruskigt fort att virka underdelen i ananasar. 

References (4)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
 • Response
  blog topic
 • Response
  blog topic
 • Response
  Terrific page, Keep up the very good job. Thank you.
 • Response
  Virkad tunika i ananasmönster - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>