Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Ett par sockor blir till | Main | Tre nyanser av rosa »
torsdag
jul182013

Draken Kraken

Förra året fick jag en beställning, en beställning som gav mig möjlighet till framförhållning. Men jag jobbar inte så, tydligen. Jag fick beställningen förra sommaren, och den skulle bli klar den här sommaren, så ett år hade jag på mig. När började jag? Två veckor innan, heja mig!

Barnens dagmamma vet att jag gillar att virka, att jag gör egna mönster och att jag gör det bra, så hon frågade om jag vill ställa upp på att virka en drake som heter Kraken till hennes vän. Kraken kommer från en barnbok och han är en lustig filur! När jag väl kom på att han skulle göra sig bäst sittande, så var han ganska rolig att göra. Mönstret är mitt helt egna, men Kraken är skapad av Boel Werner. Så här tjusig blev han :D Jag är riktigt nöjd med den här, vi hittade inte riktigt rätt färg på garnet men formen och allt blev kanon tycker jag! 

 

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: this contact form
    Lovely page, Maintain the wonderful work. With thanks.

Reader Comments (4)

Vilken glädjespridare! Jag som är så svårroad sitter här med ett leende på läpparna.

juli 20, 2013 | Unregistered CommenterLena

Underbar! Du är verkligen otroligt duktig.

juli 21, 2013 | Unregistered CommenterLina

Jag älskar den! Tack! /Boel

juli 22, 2013 | Unregistered CommenterBoel

Kraken var såp otroligt fin och jag hade äran att både få se den live och få fota den undrar om det finns nån möjlighet att få mönstret skulle så gärna vilja virka en egen krake till mitt syskonbarn

augusti 29, 2013 | Unregistered CommenterVirrhönan

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>