Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Jag skulle aldrig | Main | Ooops »
torsdag
aug292013

Holden shawlette 

Här är den då, helt färdig och blockad och allt: Holden shawlette. Ett väldigt enkelt, men effektfullt, mönster som dessutom är gratis! Jag har stickat min i Botany lace, det gick en härva och stickor nr 3,5. Så nöjd med den här, så nöjd att jag tänker sticka en till i grönt och ge till min mamma. Kanske kan bli en till mig själv också, den här blåa hade jag tänkt ge till någon. Mönstret hittar du på Ravelry.

 

 

 

 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>