Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Projekt nr 2 | Main | Saker man ångrar att man gett bort. Nästan iaf. »
fredag
jan032014

Måste bara visa

Jag har börjat sticka på en till sjal (VAR kommer den här sjalmanin ifrån egentligen?) och jag satt med den en stund igår kväll. Jag har varit lite skeptisk till färgkombinationen redan från start, jag gjorde nämligen en provlapp i början och den kändes lite sisådär. Nu när jag kommit en bit på randningen så ser det däremot väldigt lovande ut, och jag var bara tvungen att ta en bild och visa! Man stickar sjalen från nedersta kanten och sen jobbar man sig uppåt och gör minskningen istället för ökningar. LIte roligt faktiskt, första början var lite seg, man skulle lägga upp 7 maskor och sen upprepa en rapport på 4 varv 129 ggr (dvs, 516 varv). Det var inte roligt alls, och sen plocka upp maskor i kanten på den långa remsan, kräk. Spetsen gick fort däremot och nu är det bara raka rör med ränder. Och det ser som sagt ut att bli skitbra! Det gröna garnet kommer inte att räcka, och både det gröna och det blåa garnet är köpt i Berlin för ett par veckor sen så jag kan inte riktigt köpa mer. Vi får se vad jag hittar på, för som jag skrivit förut, köper jag allt mitt garn hos Mia och jag har turen att den affären ligger bara 20 min promenad från mitt hem :D Undantagsfall är att jag brukar köpa garn när jag och min man åker på nån liten weekendresa utan ungarna, då blir det lite semestergarn.  Nåväl, mönstret finns att köpa på Ravelry och heter Andrea's shawl.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>