Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Lovikkainspirerad kofta | Main | Unikitty goes väst »
måndag
okt272014

Restgarnsmatta

Jag arbetstränar ju i garnbutik, iaf fram till 4 november och sen har jag ingen aning om vad arbetsförmedlingen har för planer för mig, jag fixar fortfarande inte mer än halvtidssysselsättning och det är tom så att det är för mycket egentligen. Hur som helst, jag arbetstränar i garnbutik och vi hittade en påse med överblivna Hooked Zpagetti, det där där trikågarnet du vet. Jag bestämde mig för att virka en enkel matta för det är trist att garn bara ligger och samlar damm, så jag slängde ihop några mormorsrutor och satte fransar i kanten. Blev ganska kul faktiskt! Passar perfekt i den färgglada och halvgalna butiken, och jag måste medge att jag nog vill ha en sån här galen matta hemma också ^^

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>