Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Unikitty goes väst | Main | Önskemål från lilleman »
fredag
okt032014

Egentligen borde jag berätta om sonens väst

Men jag vill hellre bara visa upp ett garn jag tröstköpte på Etsy för några veckor sen. Jag hade en riktigt hängläppsdag, och köpte handfärgat garn. Det här är ett sockgarn, handfärgat och från Nya Zeeland. Garnet heter Stray Cat socks, och Etsyshoppen hittar du här. Jag beställde för ett par veckor sen, och garnet kom igår. Och inte nog  med det, varje nystan kom i en tjusig liten rosa kartong :D Kändes som rena lyxen, det är precis så här jag vill få ett garn! Okej, det är väldigt opraktiskt till tusen, men det var som julafton att öppna :P

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>