Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Följde strömmen | Main | Restgarnsmatta »
fredag
okt312014

Lovikkainspirerad kofta

I början av sommaren, eller kanske redan i våras, hade garnaffären jag arbetstränar i besök från Järbo garn. Vi fick se nya garner och nya mönster för att kunna beställa inför hösten och vintern. Bland mönsterna fanns den supersöta kofta/jacka i Lovikkastil. Jag blev kär så fort jag såg mönster, fickorna som ser ut som vantar är ju bara för jäkla söta! När garnet och mönstret kommit tog det mig nog hela 5 minuter att plocka ihop en påse och en vecka senare var jag klar. Ingen av mina ungar ville ha koftan (eller Simon ville ha den sen när den var klar och undrade varför jag inte gjort en till honom istället) så jag gjorde en 98/104 som kan hänga i garnaffären. Och där hänger den och är fin. Den är otroligt snabbstickad, och väldigt lätt så jag kan definitivt rekommendera den! Mönstret finns gratis på Järbos hemsida , och garnet tycker jag att du köper hos Mias garn och färgstudio.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>