Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« | Main | Lovikkainspirerad kofta »
onsdag
nov192014

Följde strömmen

Och virkade också en mössa från Bautawitchs fina mönster. Jag använde ett garn från Schulana, Merino-Cotton, eftersom jag hade massor av rester kvar sen jag stickade den där Unikitty-västen till min 5-åring. Jag är inte jätteförtjust i megahäng på mössor, så jag virkade min mössa lite kortare och satte en fräsig tofs på den. Dessvärre fick jag inte behålla mössan särskilt länge för Mia (som äger garnbutiken jag arbetstränar i) var så vansinnigt söt i den att hon fick behålla den! 

Reader Comments (2)

Ibland går det så. Saker man stickat eller gjort far i väg åt ett annat håll än det var tänkt

november 20, 2014 | Unregistered CommenterAnnikaRG

Jättefin, jag måste också göra den en gång.... när tentamen mm är klart.

november 27, 2014 | Unregistered CommenterHulda

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>