Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Och vad heter en sån här tro? | Main | Följde strömmen »
måndag
dec012014

 Jag är inget fan av vinter och kyla, det vet alla som träffar mig under det här mörka halvåret. Men det betyder inte att jag inte gillar att sticka vintriga saker! Mössar och vantar är ju rätt kul egentligen, för det går fort. Och sjalar ska vi inte snacka om, inte för att de går fort utan för att det verkligen är kul att sticka spetsmönster! Och när man ska man ha vintriga saker om det aldrig är kallt ute? Jag har en hel del obloggade grejer, och jag har en hel del på gång dessutom men min energi är nere på noll nu när det är så förbenat mörkt hela tiden. Men, ett par nya pulsvärmare har det blivit. Jag har gjort såna här förut, och eftersom jag verkligen har gillat modellen fick det bli ett par till. Mönstret är gratis och heter Spatterdash, och finns enbart på engelska. Jag använde ett sockgarn från Regia, och det är Kaffe Fasset som "designat" just den här sock-kollektionen. Stickor 2 mm, och ett nystan både räckte och blev över. 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>