Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nyårskoftan, nu på bild | Main | Och vad heter en sån här tro? »
måndag
dec292014

Segt var det här

Det märks att jag inte varit i form i år, det är verkligen inte ett dugg kul med något nuförtiden. Handarbetet känns inte så kul som det brukar och jag sitter mest med det för att få tiden att gå så jag inte sitter och hänger läpp och stirrar in i väggen. Bloggen är trist, vädret är trist, allt är trist. Nya mössor till barnen har jag iaf tvingat mig själv att sticka, stora sonen ville ha en gul reflexmössa och lilla sonen ville ha en likadan mössa som förra året men i grönt. Tur att de bestämmer färg och sånt själva, för mina senaste idéer har inte funkat riktigt som jag tänkt mig och har slutat med att jag repat upp och lagt garnet i en skämslåda (garnet ska skämmas, inte jag alltså).

Stora sonens mössa, i ett garn som heter Glühwürm. Superbra garn med "inbyggd" reflex! Ett nystan räcker mer än väl till en mössa även i vuxenstorlek och det går fort eftersom du använder sticka 7 mm. Den här mössan stickade jag på frihand.

 

 

Lilla sonen vil ha en lite mer avancerad mössa. Mönstret kommer från Schulana, och jag har använt dubbel tråd Sumerino för att få rätt grön färg. Utöver det har jag använt Schulanas Kid-Paillettes och Rowan Fazed Tweed. Ingen billig mössa kan jag säga, men vad gör jag inte för att få tyst på ungen ;-)


Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>