Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Segt var det här | Main | »
tisdag
dec092014

Och vad heter en sån här tro?

Jag stickat en luva, eller huva, eller kapuschong? Det är iaf en mössa som inte sitter åt på huvudet, och därmed sabbar den inte frisyren när det är kallt ute fastän den håller värmen!  Supersmart! En på stickcafét hade en sån här förra vintern och sen dess har jag tänkt sticka en jag med. För att reklama lite garn åt Mia gjorde jag ett eget mönster, och jag använde ett av Rowans nya garner som heter Fazed Tweed ihop med deras härliga Creative Focus worsted. Exakt ett nystan av varje gick, inte en tråd blev över om man bortser från snuttarna jag klippte av efter att ha fäst garnet. Är supernöjd med den här lilla hättan, den blev riktigt söt! Mönstret är mitt eget. Just nu är min dropbox full, och eftersom det är genom den jag delar mina mönster måste jag fixa mer space där innan det kommer mönster. Men den som väntar på nåt gott, du vet ^^

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>