Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Och en i Taiyo sock | Main | Nya favoritsjalen »
söndag
feb162014

Och så en till

Jag har ju börjat gilla att sticka sjalar, minst sagt. Det är liksom lagom stora projekt, och så är det rätt najs att variera sig och inte alltid använda samma. Jag använder mina som halsdukar mest, men nån gång ibland slänger jag en över axlarna. Jaja, innan jul var vi i Berlin på en snabbvisit, jag blev nämligen i akut behov av att gå på tysk julmarknad. Självklart letade vi upp ett par garnaffärer (och kaffe, vi gillar finkaffe och hittade ett riktigt ruckel med otroligt gott kaffe!). På Handmade Berlin (tror jag det hette) köpte jag två härvor Handmaiden Casbah, grönt och blått. Och av det garnet stickade jag en Andrea's shawl. Det var rätt komiskt faktiskt, jag oroade mig för att det gröna garnet inte skulle räcka, men eftersom jag gjorde lite ändringar för att slippa en diamantformad sjal, så drog det väldigt mycket mindre garn. Har säkert 2/3 kvar av det blå, och 1/5 av det gröna. Säkert. Och det blå är så jäkla snyggt, jag måste verkligen sticka nåt bra av det!

Reader Comments (1)

Mycket snygg sjal! Jag är själv lite av en sjal freak, har några stycken på lager nu. Inte för att jag hinner använda dom alla men jag ger bort en ibland för att få plats med nya....

februari 16, 2014 | Unregistered CommenterMonica L

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>