Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Det blev ju fina fisken det här | Main | Och så en till »
fredag
feb282014

Och en i Taiyo sock

Jag fick lite mersmak på att virka dukar, så det blidde visst en till efter det här mönstret. Den här gången fick jag med mig ett nystan Taiyo sock från Noro. Jag måste säga att Norogarnerna blir galet snygga som dukar! De må vara lite dyrare än vanligt vitt bomullsgarn, men det är så värt det när man ser slutresultatet. Och helt ärligt, är det inte roligare med en hemmavirkad finduk för 200 kr än med en köpeduk i tråkvitt för 79.90 på Ålarens... förlåt, Åhléns?

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.

Reader Comments (1)

En verkligt tjusig duk. Jag har aldrig varit så förtjust i ananas dukar men denna färgglada blev jättesnygg. Tror den skulle passa på mitt soffbord.

mars 1, 2014 | Unregistered CommenterMonica L

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>