Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Jag och mina idéer | Main | Det blev ju fina fisken det här »
torsdag
mar272014

Snyggaste västen

Det är precis vad jag har stickat nu, en dösnygg liten väst! Jag hade kikat i det här mönsterhäftet många gånger men inte kunnat bestämma vad jag skulle sticka, antingen då västen med flikar en koftan med det snygga hålmönstret på ryggen. Och så kläcker min man idéen att jag kan ju slå ihop dem och göra en en väst med både flikar och snygg rygg! Självklart! Hem med garn och mönster, räkna om lite, sticka fel några gånger och sen minsann flöt det på. Jag fick justera en hel del vid axlarna för att få ihop dem, så min krage (från västmönstret) blev mycket bredare än den skulle bli. Men det blev snyggt det med. Och jag är så nöjd att jag funderar på att sticka en till faktiskt. Jag har hur som helst använt Sublime baby cashmere merino silk dk, och det gick knappt sex nystan till en storlek medium. Så galet nöjd!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>