Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Påskstickning | Main | Jag och mina idéer »
söndag
apr062014

Så gör vi väl en till då?

Blev så nöjd med min väst att jag faktiskt har börjat på en till. Jag kör enligt samma två mönster, men har tagit ett mer somrigt garn i en blandning av lin/bomull/viskos, och i rosa. Garnet heter Line och kommer från Sandnes, och det blir ett otroligt vackert fall på stickningen! Förra garnet var en härlig blandning av merino, kashmir och silke, så det var väldigt förlåtande att jobba med, tyvärr är ju bomull/lin lite styvare att sticka så det är ju himla tur att resultatet blir så himla bra! Det blir mer värt besväret liksom. 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>