Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Halsduk, muddar och en liten tjuv | Main | Påskstickning »
söndag
maj112014

Somrig jacka i bästa färgerna

I påskveckan började jag sticka på en jacka. Mia fick in en ny sändning garn från Schulana och jag var snabb att norpa åt mig den nya rosa färgen av deras garn Macaibo. Det är ett jättehärligt garn i viskos och bomull, och i det här mönstret skulle man sticka med en tråd Macaibo och en tråd Kid-Seta (ett tunt mohairgarn). Jackan är helt mosstickad och har en virkad kant, en rolig grej är att bakstycket är längre än framstyckena och det är tydligen modernt just nu. Det är en snabb stickning, men jag har haft en hel del svackor och har inte orkat sticka lika mycket som vanligt, annars hade jackan blivit klar ännu fortare. Men skit samma, nu är den klar och redo att användas! Mönstret kommer från Schulanas Trend 8, och det är mönster nr 07 i det häftet. Bilder på häftets innehåll kan du hitta här

 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>