Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« En idé kom till mig | Main | Och där var kråkan klar »
onsdag
jul092014

Gratis mönster: Blommiga barfotasandaler

Jag är en sån där som allra helst går barfota när jag är inomhus, på vinterna brukar jag få stå ut med strumpor och/eller fluffiga tofflor men det är inte utan lite inre lidande. Eftersom jag numera har ett "jobb" (arbetsträna i garnaffär) så känns det inte helt bra att gå med bara fötter i butiken, och eftersom mina mediciner gör mig väldigt skakig och lite ostabil faktiskt, så vill jag helst gå barfota och känna att jag faktiskt får grepp om golvet när jag går (du skulle bara veta hur många gånger jag känt att balansen sviker mig i trappor!). Igår beslutade jag således att det är okej att gå barfota där ändå, men jag kan ju "gömma" det lite snyggt och virka ett par så kallade barfotasandaler! Sagt och gjort, idag hade jag dem på  mig och det funkade galant! Fick dessutom komplimanger av kunder för att de var så roliga och fina. De här är jättefina att ha inomhus, men de är nog ännu snyggare att ha på sig när man promenerar på stranden!

Mönstret är mitt alldeles egna, och du hittar det här helt gratis.

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT KOMMA TILL MÖNSTRET!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>