Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Dags att förbereda för kyla | Main | En Monica till Matilda »
lördag
aug302014

Mina senaste småprojekt

Jag har ju alltid flera grejer igång samtidigt, för att kunna variera handarbetet efter vilket humör jag är på. Tidigare i sommar fick jag för mig att jag skulle sticka en slips, och den blev klar nu i veckan efter att ha legat alldeles för länge för det tog mig inte ens en timme att göra klart den nu. Sen lyckades jag packa ner allt garn i flyttkartonger (japp, vi har flyttat!) och glömde lämna framme ett enkelt projekt, så jag fick helt enkelt köpa nytt garn och gjorde ett par disktrasor när jag inte pallade med spetsstickningar. Så här är mina senaste småprojekt: en tardis-disktrasa, en dalekdisktrasa och så en randig slips. Disktrasorna är stickade i ett garn som heter Bamboolino och är av 100% bambu, slipsen är stickad i Debbie Bliss luxury silk, som är 100% silke. Är nöjd med båda, men slipsen tycker jag är ruskigt rolig!

 

 

 

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Mina senaste småprojekt - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>