Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nytt gratismönster: stickad huva | Main | Nyårskoftan, nu på bild »
onsdag
jan142015

Ett år senare

För ett år sen påbörjade jag en kofta/kappa i entrådig Gästrike från Järbo. Jag sa lite kaxigt till folk att den skulle vara klar i april. Det var den inte. Nu är den klar däremot! Jag stickade efter ett mönster från Färgkraft, men eftersom jag både stickade fel och tänkte fel så valde jag att bara göra överdelen enligt mönstret och sen fristajlade nederdelen. Jag vill få in lite mer färg, så jag lade till Kid-Seta (mohair) på kragen. Jag lät mohairen följa med i en rand på hela ryggen för det blev snyggt som tusan! Jag lade även till en knäppning framtill vid bysten, och en sån där grej baktill på ryggen. För att göra koftan lite rolig också satte jag dit två kattknappar, och det blev sjukt bra det med. En riktigt snygg kofta fick jag till! Klart värt ett år :P

 

 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>