Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Ett år senare | Main | Segt var det här »
fredag
jan092015

Nyårskoftan, nu på bild

Sent i höstas började jag sticka på en glittrig kofta i grönt, och eftersom den nu skulle bli glittrig bestämde jag att nyår vore en rätt bra deadline för att färdigställa den. Nu var jag så duktig så den var tom klar till jul! Mönstret finns i ett häfte från Schulana, Best of Kid-Seta. I mönstret har man stickat med vanlig kid-seta (mohair) och en kid-seta lux som är ett mohairgarn med glitter i. Jag gillar när det glittrar mycket, och tyckte inte att lux räckte så jag stickade helt enkelt med kid-paillettes, ett mohairgarn med paljetter i. Det var ett ganska snabbt projekt, sticka 5,5 har jag för mig och det var mest bara raka stycken så det var perfekt att sitta framför tv-n och sticka. Jag är supernöjd med koftan, och jag kan definitivt rekommendera Best of Kid-Seta! Schulana har många fina mönsterhäften, men just det här har de lyckats extra bra med. Jag vet att man får tag på mönster och garn hos Mias garn och färgstudio i Västerhaninge, nåt annat ställe vet jag inte eftersom jag inte går till nån annan (bortsett från när jag är på semester, men det räknas ju inte).

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>