Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
Main | Jag är tydligen snål »
onsdag
nov252015

Allmän info till eventuella läsare

Jag har funderingar kring att lägga ner den här bloggen, av flera anledningar som jag inte orkar gå in på (sjuk med feber och grejer idag). Det skulle isf innebära att alla länkar till mina mönster tas bort härifrån, men till en början har jag valt att plocka bort alla mönster som inte är min helt egna design. Det innebär alltså mönster på tex DOT (day of the tentacle) och Fifi förgätmigej inte längre finns kvar här på bloggen. Jag vet inte, jag kände att om jag skulle välja att fortsätta med bloggen så vill jag bara ha mönster till designer som är helt och hållet mina egna, och inte tillhandahålla mönster till sånt jag inte skapat själv liksom. Hänger ni med? Jag vet inte. Jag återkommer väl med mer info när jag bestämt mig om framtiden :) 

References (22)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>