Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Fyra nyanser av Schulana | Main | Sucker for socks? »
fredag
mar202015

Diagram till kaninsockan

I förra inlägget visade jag mina ultrafina nystickade påsksockor, och i det här inlägget tänkte jag bara precis dela med mig av kaninmotivet jag hade. Jag har gjort en liten bild i en pdf, så det är bara att ladda ner genom att klicka på länken nedan.

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER EN KANIN!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>