Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Större på insidan | Main | Utkast på mössa med lyfta maskor »
onsdag
jun102015

Mönster: Upplyftande mössa

Det var en massiv respons på min mössa när jag visade upp den på Facebook, så jag stickade färdigt illa kvickt och igår satt jag hela dagen med att försöka få till ett begripligt diagram att stoppa i mönstret. Och jag tror att jag har lyckats! Jag är verkligen inte mönsterskrivare, trots att jag ändå skrivit en del mönster (framförallt virkning) till bloggen så är det lika svårt att skriva mönster varje gång. Här kommer iaf mönster på Upplyftande mössa, som jag döpte den till eftersom det är lyfta maskor i mönstret. Ha så kul, och kom ihåg att det inte är helt schysst att massproducera och sälja saker efter mina mönster. Mina mönster är gratis för att inspirera och locka andra att handarbeta, och eftersom jag inte tjänar pengar på mig själv så tycker jag inte det är okej att andra tjänar pengar på mig heller :) Men sticka hur mycket du vill till dig själv och för att ge till nära och kära!

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!

Reader Comments (1)

Jag vet hur mycket jobb det är att försöka få till en beskrivning som andra kan förstå och följa så det är storstilat av dig att bjuda på din mössbeskrivning så här. Kul mönster med lyfta maskor!

juni 17, 2015 | Unregistered CommenterEwa Svensson

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>