Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Mönster: Upplyftande mössa | Main | Fyra nyanser av Schulana »
tisdag
jun092015

Utkast på mössa med lyfta maskor

Eftersom många på Facebook undrade hur jag gjort den här mössa, beslutade jag mig för att göra ett utkast på mönstret. Mössan är ju inte klar än, så hela mönstret finns inte än heller. Men det kommer! Här är början, och resten kommer vid ett senare tillfälle.

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT KOMMA TILL MÖNSTRET!

Reader Comments (1)

Sitter nu med en massa läckra färger och vill sticka din mössa. Men hur avslutar du den?

juni 11, 2015 | Unregistered CommenterIngrid

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>