Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Jag är tydligen snål | Main | Kattis, nu på engelska/ Kattis, now in English »
söndag
aug022015

Dagens eko

Jag försöker alltid hitta bra projekt till min lilla garnstash, eftersom jag (oftast) köper garn jag vill göra något av. Något som jag verkligen tycker om att köpa är sjalgarner, jag älskar tunnare garner och jag älskar att sticka spetsmönster, än så länge har det bara blivit spets i sjalform men jag börjar känna mig rejält sugen på att sticka en kofta i spetsmönster nu, för är det något mer jag gillar så är det koftor! Men, sjalgarnsstash och spetsmani resulterade i en sjal jag velat göra länge och som tyvärr fallit i glömska. En dag slog det mig bara, jag har ju Echo flower shawl och jag ett cerist sjalgarn och de är ju perfekta för varandra! Och så fick det bli, en Echo flower i cerist och istället för nuppar/muscher satte jag mörkgrå och glansiga pärlor. Jag missbedömde mönstret lite och gjorde den lilla storleken, och har massor av garn kvar. Det är nästan så jag får ut en till i samma storlek, men det är väl en världslig sak. Sjalen blev skitfin, jag gillar verkligen blommönstret i den och pärlorna gav den det där lilla extra. Så nöjd att jag förmodligen kommer sticka fler i samma mönster, har en idé om swarovskilknande pärlor istället för nuppar men jag får förmodligen räkna lite på hur många som behövs. Mönster på Echo flower shawl hittar du gratis på Ravelry.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>