Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Allmän info till eventuella läsare | Main | Dagens eko »
torsdag
aug272015

Jag är tydligen snål

Ja, det läste jag på Facebook idag. Att jag är snål, som delar med mig gratis av mina egengjorda mönster och sen vänligen ber andra att inte virka/sticka upp saker efter mönsterna i enda syfte att tjäna pengar (för det är ju ett jättevanligt fenomen inom handarbete ;-) ). Att jag alltså är snål för att jag inte tycker att det känns bra att andra människor ska utnyttja det jag valt att dela gratis för att sprida lite inspiration. Ja, så jag är snål som fan tydligen. Jag måste faktiskt medge att jag tog illa upp, jag må vara lite snål med andra saker, men här känner jag faktiskt att jag blir orättvisst bedömd. Nu var jag ju inte specifikt utpekad, som tur är, då hade jag blivit skitledsen faktiskt. 

Ja, det var allt från den här snåljåpen idag. Hoppas du kan se förbi min snålhet och ändå uppskatta allt arbete jag faktiskt lägger bakom mina mönster och idéer, för just idag fick jag riktigt god lust att stänga hela bloggen och slänga alla mönster i papperskorgen. Överkänslig? Ja, lite grann faktiskt. Det skulle du också vara om du mått som jag mått de senaste 10 åren, och inte sovit ordentligt på evigheter för att tabletterna slutat funka. Jag vet inte, jag kanske mår som jag mår bara för att jag är snål. 

Faktiskt. 

Återkommer en annan dag med ett gladare humör, men fortfarande lika snål ;-) 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>