Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
fredag
jul132007

Melerad tröja med foder


En blåmelerad tröja med vikbar polokrage och långa ärmar. Tröjan är fodrad med svart fleece för att värma extra gott. Texas poserar.

fredag
jul132007

Randig hundtröjaEn färgglad tröja till Camillas nakenhund Texas. Med polokrage och långa ärmar så stackarn inte fryser. Valter fick lov att modella under arbetets gång, och kolla hur bra han trivs i tröja ;-)

fredag
jul132007

Ljusblått set


Ljusblått set som aldrig fick knappar och knytband. Trist att alltid tröttna när det är sånt som ska på, annars hade det passat.

fredag
jul132007

Vit mössa


Virkad vit mössa med blå blomma.

fredag
jul132007

Sommarhatt


Sommarhatt i solgult till mammas solstråle. Här poserar Snobben, men mössan passade utmärkt när sommaren behagade komma!

fredag
jul132007

Blå blommor...

... finns det på både kofta och mössa! Superfint set som säkert passat Agge om jag orkat fixa knappar och inte glömt bort setet i garderoben.

fredag
jul132007

Hjälmmössa


Stickad hjälmmössa som blev pytteliten. Jag tror jag överdrev hur små nyfödda är, för jag har gjort mycket som aldrig passat.

fredag
jul132007

Rosa rosa rosa


Rosa kofta som jag gjorde innan Aggs blev till. Mönstret ljög nog för tröjan blev gigantisk! Eller så hade jag fel garn *harkel* Hur som helst blev den jättefin, men jag gav den till grannens tös eftersom den var så stor.

fredag
jul132007

Ponchotröja


Ponchotröja som jag virkade bara för att se hur den såg ut. Beskrivningen hade ingen bild tror jag. Grannens lilla tös fick den av mig.

fredag
jul132007

Piggsvin


Ett piggsvin jag gjorde i samma veva som musen. Han flyttade med sin kompis till chefen.