fredag
jul312015

Kattis, svenska (and English)

onsdag
jun102015

Upplyftande mössa

lördag
jan172015

Rosa koftan: tillägg till Färgkrafts mönster

Efter att jag lade upp min rosa kofta på Online Stickcafé på Facebook fick jag en helt otrolig respons på den här koftan, och många efterfrågade mönster på den. Jag kan inte dela mönstret eftersom det inte är mitt, koftan är stickad utifrån ett mönster från Färgkraft. Däremot kan jag berätta om ändringarna jag gjort för då avslöjar jag inte deras grundmönster. Mina tillägg hittar du HÄR. 

 

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER TILLÄGGEN!

lördag
jan172015

Mössa med falska flätor

Även det här inlägget kommer att vara om något jag stickat till garnaffären jag arbetstränar i, och den här gången gäller det en stickad mössa med falska flätor. Vi behövde visa hur fin Colinettes Jitterbug är, så jag tog på mig att göra ett mindre projekt i det och mitt val föll slutligen på en mössa med falska flätor eftersom jag länge velat testa att göra just det mönstret. Jag måste medge att jag faktiskt gillade falska flätor, flätor är annars något jag verkligen inte gillar att sticka för jag jag får inget bra flyt i det (och man kan ju undra varför mitt nyaste projekt är en barnkofta med flätor). Falska flätor däremot: helt okej! Och snyggt! Mönstret är mitt eget, men du hittar det gratis HÄR.

 

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!

lördag
jan172015

Stickad huva

Innan årsskiftet stickade jag en huva till garnaffären jag arbetstränar i, och mönstret skrev jag  ner förstås. Jag har stickat i två Rowangarner: Creative focus worsted och Fazed tweed. Båda är fantastiska garner! Mönstret kan du hitta HÄR.

 

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!