« Alla hjärtans lus | Main | Slarvdocka »
onsdag
jan252012

Kläder till slarvdockan

Strax innan jul lade jag upp mönstret till min fina slarvdocka, men jag hade då inte orkat skriva ner mönster på klänningen hon har på sig. Nu i veckan tvingade jag mig själv att gå igenom klänningen och skriva ner hur jag gjort. Som en extra bonus har jag virkat en topp, en kjol och ballerinaskor till henne, så du kan virka hela två outfits! Kläderna är väldigt enkla, så du kan variera dem i typ oändlighet. Toppen kan du använda åt både hållen: antingen har du knäppningen fram eller bak. Och om du virkar fm i ärmhålen kan du enkelt göra om toppen till en långärmad kofta, eller varför inte en jacka? Möjligheterna är många! Och det går fort att virka så här pass små kläder.

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET TILL KLÄNNINGEN!

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET TILL TOPPEN/KJOLEN/BALLERINASKORNA!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>