« Påskägg med ben | Main | Petras pulsvärmare »
torsdag
jan242013

Ture-ugglan

 

En gymnasievän till mig undrade om jag kunde virka en uggla som hennes son kunde ha i barnvagnen, och ja, jag kunde ju det. Jag gjorde en variant på min förra uggla eftersom jag tycker den är för jävla söt, men jag gjorde den här mer hängvänlig och så är den nog lite lättare att virka också. Söt är den iaf, såklart eftersom den är släkt med den andra världssöta ugglan. För att skilja mellan de olika mönstren har jag döpt den här till Ture-ugglan, för pojken som ska få den heter just Ture :) Jag kunde iofs döpt den efter hans storasyster eftersom jag inte kunde hålla mig från att göra en till henne också, men det var ju honom jag skulle göra till var det sagt så jag tyckte han hade rätt till äran. Mönstret finns här. 

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!

Reader Comments (1)

Hej! Vill bara säga att din hemsida och dina alster är fantastiska! Jag har försökt mig på att virka ugglan ture (resultatet har jag lagt upp på mitt instagram, cissihallblad) . Naturligtvis skrev jag in hemsida! Tack för inspirationen!

februari 4, 2014 | Unregistered CommenterCissi

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>