« Stickad huva | Main | Virkad fåtölj med stickade kuddar och filt »
onsdag
jul092014

Blommiga barfotasandaler

Jag är en sån där som allra helst går barfota när jag är inomhus, på vinterna brukar jag få stå ut med strumpor och/eller fluffiga tofflor men det är inte utan lite inre lidande. Eftersom jag numera har ett "jobb" (arbetsträna i garnaffär) så känns det inte helt bra att gå med bara fötter i butiken, och eftersom mina mediciner gör mig väldigt skakig och lite ostabil faktiskt, så vill jag helst gå barfota och känna att jag faktiskt får grepp om golvet när jag går (du skulle bara veta hur många gånger jag känt att balansen sviker mig i trappor!). Igår beslutade jag således att det är okej att gå barfota där ändå, men jag kan ju "gömma" det lite snyggt och virka ett par så kallade barfotasandaler! Sagt och gjort, idag hade jag dem på  mig och det funkade galant! Fick dessutom komplimanger av kunder för att de var så roliga och fina. De här är jättefina att ha inomhus, men de är nog ännu snyggare att ha på sig när man promenerar på stranden!

Mönstret är mitt alldeles egna, och du hittar det här helt gratis.

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT KOMMA TILL MÖNSTRET!

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>